Rejsen er begyndt!

Rejsen er begyndt!

Vi elsker god vin. Den passion ønsker vi at dele

Perfektion, kærlighed og ønsket om at dele god vin er kernefundamentet for teamet hos Smagvin.

At ’pris & kvalitet hænger sammen’ mener vi ikke er tilfældet, når vi har vores blik rettet mod druerens saftige univers, vin. Her findes så bredt og fantastisk inspirerende spektrum af interessante kvalitetsvine, der netop ikke behøver at koste – ja, det hvide ude af øjnene.

Smagvin er sat vi verden af den simple årsag; god vin til en god pris

Vinene hos Smagvin præsenteres for vores engagerede vinpanel, som naturligvis deler samme passion.

Panelet består af vinentusiaster med hvert sit interesseområde, hvilket sikrer at vi får en bred vurdering og fokus på alle jeres individuelle smagsfavoritter.

Både i Vinedig
Det skal være nemt at være at finde den helt rigtige vin.

Og det her vi kommer ind i billedet. Vi ønsker at give dig fundamentet for at finde frem til den vin som vi allervarmest kan anbefale dig.

Vores anbefalinger bygger på vores egen kærlighed til vin og hvordan vi mener vinen bedst komplimenterer den oplevelse som du ønsker at få – om det er til at nyde i en solstråle, foran brændeovnen eller til maden.

Din oplevelse er nemlig vigtig for os. Derfor ønsker vi at skabe de perfekte rammer fra første gang du møder os til du har vinen i glasset.

Vi har til mål at give en oplevelse – ikke bare et produkt – men en oplevelse, hvor du føler du bliver holdt i hånden.

Nogle af vores vine vil du kunne finde hos andre forhandlere. Men vi bestræber os på, at finde nye og interessante vine som kan udvide vores alles horisont.

vinbillede1-6 (1)

Du tænker måske; endnu en online vin webshop – og ja, der er utrolig mange udbydere på markedet, så hvorfor skal du egentlig vælge os som din ”lokale” vinhandel?

Vi ønsker egentligt, at du skal besvare spørgsmålet. Dét vi kan sige er, vi giver dig rammerne for at finde den rigtige vin og til den helt rigtige pris. De vine som vi præsenterer for dig, er vine som vi 100% står inden for.

Så hvis du tør kaste din lid til, at vi har god smag, så prøv Smagvin!

Følg med her på Vinartiklen, hvor vi vil præsentere, hvad vi synes er interessant for at få den fulde vinoplevelse. Du kan se frem til: ’

  • Druernes mange ansigter & kombinationer
  • Præsentation af vinpanelet, og deres præferencer inden for smag, duft & helhedsoplevelse
  • Interview med vinelskere; alt fra naboens vinvalg til slagtermesterens favoritvin

Og meget mere

Tak fordi du læste med.

Kærligst

Smagvin teamet

2 replies on “Rejsen er begyndt!

  • http://www.bet-promokod.ru

    1xBet является одной из самых известных на рынке. https://bet-promokod.ru/ Большой выбор спортивных и киберспортивных событий, множество открытых линий, самые высокие коэффициенты. Кроме того, БК имеет обширный функционал и одна из немногих дает возможность совершать ставки по специальным промокодам. Используя промокоды, вы можете получить реальный денежный выигрыш, не внося абсолютно никаких средств. Фантастика? – Нет, Реальность Узнать последний промокод вы можете прямо сейчас, однако использовать его необходимо в соответствии с условиями и инструкциями, которые приведены ниже.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *