Gratis fragt over 1000kr

Vores kunder elsker os

30 dages retur

Gratis fragt ved køb over 1.000kr

Gratis fragt over 1.000kr

Altid Kvalitetsgaranti*

Vores kunder elsker os

30 dages retur

Smagvin Favicon

Vores historie

Vi har altid ønsket at kunne kombinere en langvarig kærlighed til vin med en stærk tro på, at luksus og pris ikke altid nødvendigvis hænger sammen. Vi ønsker derfor at gøre det meget enkelt. At hjælpe folk folk med at finde den rette vin til den rette pris. 

Fordele ved Smagvin

Forkærligheden for Italien og Frankrig har altid været ubeskrivelig. Vores inspiration går langt tilbage i tiden. Til de yngre sommer aftener ved den franske og italienske kystlinje.

Sidde en en aften om det er vinter eller sommer med det rette glas vin, er noget af det som vi brænder for. Og det er her hvor Smagvin starter. Vi har altid ønsket at komme tilbage til det sydeuropæiske. Det er stemningen, atmosfæren og vinen som vi jagter. 

Gratis fragt over 1000kr

Fantastisk kundeservice

30 dages returret

Kvalitetsvin importeret til Danmark

Siden vores første dage i vin branchen har vi bestræbt os på at gøre det almindelige ekstraordinært. Vores mission er at fortælle en historie. En historie hvor vi forhåbentlig kan give vin til alle jer som holder af de samme ting som os. 

Vores vine gennemgår kvalitetstjek inden de kommer til salg på hjemmesiden. Vi udvælger et panel, hvor vinen testen på pris kontra kvaliteten. Så du altid kan være sikker på at vinen du køber

Vinflasker

Kvalitets udvalgte vine

Hos Smagvin er vi drevet af en grundlæggende passion og kærlighed for vin. Vi har et lille sortiment, som byder på nøje udvalgt kvalitets vin fra det vi kalder de bedste steder i Europa

Grundlæggerne bag Smagvin

Smagvin logo

Den rette vin behøves ikke at koste en formue. Vores mission er at finde god vin, som vi selv nyder.

Ulrich Simonsen
Andreas Simonsen
Ulrich Simonsen
Vores kunder elsker osbaseret på vores anmeldelser. Se Trustpilot her